De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al meer dan 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘We leven een jachtig bestaan. We zijn constant onderweg of ergens druk mee bezig. Om tijd te besparen kun je online winkelen, maar dat heeft toch wel wat nadelen. Je moet thuis blijven voor de postbode, of je moet naar een speciaal afhaalpunt. En je moet alles beslissen aan de hand van woorden en plaatjes. Soms heb je een filmpje, maar net zoals alle andere reclames: het product wordt van zijn beste kant getoond. En bevalt het niet? Dan moet je het terugsturen. Er is een andere mogelijkheid. Je zou naar de winkel kunnen gaan, waar je het artikel kunt zien, soms aanraken/uittesten en advies vragen aan de winkelbediende. En bevalt het niet? Dan koop je het niet, maar je kan gelijk voor een alternatief kijken. Toch wel makkelijk, zo’n echte, fysieke winkel… ’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk