De sociale toekomst van Nieuwegein

Op 22 juni stond er in de Molenkruier de uitnodiging om mee te denken over de sociale toekomst van Nieuwegein. Daarvoor waren er de week daarop twee bijeenkomsten gepland. Je kon je aanmelden tot en met 24 juni. Een beetje kort dag maar ja dat komt bij de gemeente wel vaker voor.

Herman Troost: ‘Wij vinden dat jammer want de discussie over dit onderwerp moet zo breed mogelijk plaats vinden en dat lukt natuurlijk alleen wanneer de mensen de tijd hebben om zich in te schrijven. En misschien mag er ook wat breder reclame gemaakt worden. Hoe gemotiveerd Nieuwegeiners vaak ook zijn, ze duiken niet onmiddellijk op de gemeentelijke pagina’s, zodra de Molenkruier bezorgd wordt.’

Het bericht in de Molenkruier gaf wel aan dat de gemeente ‘graag met de bewoners van de stad in gesprek wil om te onderzoeken wat de stad nodig heeft om toekomstige sociale uitdagingen aan te gaan.’ Dat klinkt buitengewoon interessant en lijkt al even ingewikkeld. Herman Troost zal deze zaak nauwlettend in de gaten houden en u er over informeren in zijn twee-wekelijkse column op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk