De scholen beginnen bijna weer!

Schoolspullen kopen: óf je vindt het leuk óf je vindt het een noodzakelijk kwaad. Nu al aanschaffen of wachten tot je met vakantie bent geweest en pas op de laatste dag voordat je weer naar school moet je inkopen doen? Het maakt de HEMA op Cityplaza niet uit. Zij zijn er klaar voor. Al vanaf begin juli hebben ze in de HEMA extra ruimte ingericht voor de schoolspullen. Dus kom snel langs, want hoe eerder je komt, hoe meer keus er is !

Natuurlijk kan je voor alle basis schoolartikelen bij ons terecht. Maar wist je dat ze ook hele leuke thema’s hebben? Je kunt ervoor kiezen om alles van één serie te nemen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om de verschillende thema’s te combineren en zo je eigen stijl te bepalen. En al deze series zijn exclusief en alleen bij HEMA te verkrijgen, ook op Cityplaza.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren