Katern

De Poker Series komen naar Nieuwegein

Op dinsdag 2 april 2019 kunnen geïnteresseerden aan de Poker Series van Pokeren.nl meedoen. Het toernooi vindt plaats in De Lantaern aan de Utrechtsestraatweg 4 in Nieuwegein en begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 00.15 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven. In 2017 won de Nieuwegeiner Eric Sinke al het toernooi.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi van dinsdag 2 april wordt gehouden in de grote zaal van De Lantaern. De Poker Series is hier al meerdere keren te gast geweest. Tijdens de voorronde in Nieuwegein van het vorige seizoen stonden er maar liefst 139 spelers op de klok. Aan de toernooien van seizoen 4 hebben ruim 5.000 spelers meegedaan. Per voorronde deden gemiddeld 100 personen mee.

Deelnemers kunnen zich voor € 12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren