“De Oude Sluis” sluit haar deuren

Na 102 jaar (sinds 1921) als familiebedrijf met succes, trots en toewijding een vertrouwd icoon in de modewereld te zijn geweest, laten Henk en Wieneke Ariese weten dat “De Oude Sluis“ haar deuren zal gaan sluiten.

Henk en Wieneke Ariese
Henk en Wieneke Ariese

‘Wij hebben de leeftijd bereikt waarop je het wat rustiger aan mag gaan doen. De 4e generatie heeft aangegeven niet de ambitie te hebben het bedrijf voort te zetten. Na zorgvuldige overweging hebben wij daarom de beslissing genomen om de activiteiten van “De Oude Sluis” te beëindigen. Het bereiken van deze leeftijd en geen opvolging zijn de redenen om het succesvolle bedrijf waar nog steeds veel potentie in zit te gaan beëindigen’ zegt eigenaar Henk Ariese.

‘Gedurende meer dan een eeuw heeft “De Oude Sluis“ met passie en vakmanschap hoogwaardige en ook exclusieve labels aan onze gewaardeerde klanten geleverd. Altijd op zoek geweest naar vernieuwing en uitdaging. “De Oude Sluis“ heeft generaties van families bediend en daarmee een speciale plaats ingenomen in de harten van velen in Nieuwegein en omstreken, maar ook ver daarbuiten’ zo laten de eigenaars van de modewinkel in Vreeswijk onze redactie weten.

‘Wij zijn er trots op dat wij altijd hebben geïnnoveerd, met de tijd zijn meegegaan, een voorbeeld daarvan is de webshop. Deze webshop is een succesvolle uitbreiding geweest, waardoor wij onze klantenkring konden uitbreiden en onze naamsbekendheid zelfs landelijk is geworden.’

Voor de panden aan de Oude Sluis in Vreeswijk, die eigendom zijn worden plannen ontwikkeld, maar eerst wordt een ‘opheffingsuitverkoop’ gehouden. Houd daarvoor de website van “De Oude Sluis“  in de gaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk