Aanleg tuin Point of View uitgesteld vanwege lekkage

Appartementengebouw Point of View in de binnenstad van Nieuwegein heeft een ondergrondse garage. Op het dak van deze garage komt een tuin. Samen met bewoners is bedacht hoe deze tuin eruit komt te zien. De aanleg van de tuin zou dit voorjaar starten, maar helaas zat er een lek in het dak waardoor de bewoners kanger moeten wachten op hun gezamenlijke tuin.

Dit gat is inmiddels gedicht en het dak is nu klaar voor de aanleg van de tuin. Maar, doordat de tuin alleen tijdens het plantseizoen kan worden aangelegd is de aanleg van de tuin uitgesteld. Eerde was onmogelijk want dan zouden de planten het niet overleven. Het plantseizoen loopt namelijk van oktober tot en met april.

De bewnoers vinden het jammer, en kijken nu tegen een betonnen plaat vanaf hun balkon, maar begrijpen het wel. Binnenkort zullen ze worden geinformeerd over de nieuwe planning. Het appartementencomplex Point of View is gelegen op de hoek van de Noordstedeweg met de Herenstraat (naast de eerder gesloten Karwei vestiging) en is vorig jaar opgeleverd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk