DE KOM weer open voor publiek

Eindelijk is het zover! Na een maandenlange sluiting mag Stadstheater en Kunstencentrum DE KOM sinds deze week de deuren weer openen voor publiek! ‘Hier worden we ontzettend gelukkig van, want we hebben onze bezoekers en artiesten enorm gemist’ aldus DE KOM.

Binnenkort wordt gestart met filmvertoningen, houd hiervoor de website in de gaten. Ook gaat DE KOM in juni door met de ‘KOM OP! peptalkshow’, in live-setting met publiek. Oscar Kocken interviewt artiesten die in de afgelopen periode in DE KOM opgetreden zouden hebben en mensen die van een nood een deugd maken. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners komen aan bod en er is muziek. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 6 juni om 16.00 uur. Te gast zijn burgemeester Frans Backhuijs, relatiecoach Sandra Hendriks, anesthesioloog Hinke de Lau en Spinvis.

Boek nu uw kaarten en zorg dat u erbij bent! Uiteraard worden de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid gevolgd net als het protocol van brancheorganisatie VSCD om het bezoek veilig te laten verlopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!