De KOM tijdens zomervakantie gesloten

Van 20 juli tot en met 1 september 2019 zijn alle publieke diensten van DE KOM gesloten in verband met het zomerreces. Ook het theatercafé en het terras zijn dan gesloten. Vanaf maandag 2 september is DE KOM weer geopend en dan kunt u ook weer kaarten kopen bij de theaterkassa. Op zaterdag 7 september is er Open Huis en gaat het nieuwe culturele seizoen officieel van start. Via www.dekom.nl kunt u de hele zomer theaterkaarten kopen en inschrijven voor een cursus.

Beschikbaarheid kaarten
Voor veel voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld nog plek bij de voorstellingen van Clean Pete, Nasrdin Dchar, Ellen ten Damme en de musical Kinky Boots. Via www.dekom.nl kunt u zien of er nog kaarten beschikbaar zijn en deze direct aanschaffen, ook tijdens de zomerperiode. Online kunt u ook zelf uw stoelen kiezen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren