DE KOM Op! Peptalkshow met o.a. Sopraan Donij van Doorn

Boodschappen gedaan? Plof daarna lekker op de bank en kijk op zaterdag 28 november aanstaande om 16.00 uur naar de KOM OP! Peptalkshow. Presentator Oscar Kocken ontvangt in deze talkshow artiesten en brengt verrassende verhalen uit Nieuwegein en regio voor het voetlicht. Bestel hier je ticket.

De aflevering van zaterdag 28 november aanstaande staat voornamelijk in het teken van het stoppen van geweld tegen vrouwen en meisjes en de verbetering van hun positie. Te gast zijn onder meer Arjan Erkel van Stichting Free a Girl en Resie Meister van Soroptimist Utrecht-Nedersticht. Wethouder Ellie Eggengoor vertelt over de internationale campagne Orange the World en waarom Nieuwegein deze steunt.

Actrice Nhung Dam vertelt samen met regisseur Koos Terpstra over de indrukwekkende en eigenzinnige voorstelling ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’, een hoopgevende ode aan de fantasie. Sopraan Donij van Doorn (soliste in het orkest van André Rieu) uit Nieuwegein komt zingen.

Sopraan Donij van Doorn

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren