De Dorpsspelers spelen klucht ‘De mooiste dag’

Het wordt de laatste twee weekenden van januari 2016 weer een dolle boel in Theater De Kom in Nieuwegein. Toneelvereniging De Dorpsspelers staat dan garant voor vier heerlijke voorstellingen met deze keer de klucht ‘De mooiste dag.’

De vereniging, die inmiddels al bijna 62 jaar bestaat, heeft een vertrouwde naam in Nieuwegein en omstreken. Ze kan trots zijn op een zeer enthousiast team van toneelspelers, dat de amateurstatus al enigszins is ontstegen en steeds opnieuw kans ziet goed toneelspel op de planken te zetten. Regisseur Jan de Leeuw weet dan ook steeds het beste uit zijn spelers te halen en de juiste man (of vrouw) op de juiste plaats te zetten.

Ook dit jaar speelt men wederom een klucht. Niet omdat men geen serieuzere stukken kan spelen, maar de ervaring heeft geleerd dat het Dorpsspelers-publiek een klucht het meest waardeert. Deze keer heeft men gekozen voor de spetterende klucht ‘De mooiste dag’ van schrijver Anne Terwisscha met – zoals het een goede klucht betaamd – veel verwarring, persoonsverwisselingen, komische situaties en verkleedpartijen.

De speeldata zijn: zaterdag 23 en 30 januari om 20.30 uur en zondag 24 en 31 januari om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater De Kom en kosten 12,- euro. U kunt ook telefonisch kaarten reserveren op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 030-6045554 en na 19.00 uur via 06-42128058. Na afloop is er weer de vertrouwde loterij met mooie prijzen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk