Katern

De burgemeester kookt 2016

Op vrijdagavond 11 maart aanstaande wordt in het NBC in Nieuwegein een benefiet bijeenkomst georganiseerd onder de titel ‘Burgemeester kookt.’ Dit evenement kent een lange historie. Al in de tijd van burgemeester Jan Laan werd dit met regelmaat georganiseerd. Burgemeester Frans Backhuijs kookt zelf in de open keuken van het NBC bijgestaan door Peter Snoeren wethouder en Ariane Kop directeur theater De Kom.

De opbrengst van deze diner-avond, in combinatie met een veiling van bijzondere meegebracht voorwerpen, komt ten goede aan een goed doel. Vorig jaar was dit doel ‘De Vrienden van Muziek.’ Zij hebben dankzij de opbrengst een ‘Honk voor de jeugd’ kunnen realiseren in het oude Feniks gebouw aan de Nedereindseweg.

Dit jaar is er opnieuw een bijzonder doel, namelijk: ‘School’s Cool’ in Nieuwegein. Een activiteit waar thuismentoren (alle vrijwilligers) helpen te voorkomen dat kinderen tussen wal en het schip vallen na overgang van basisschool naar het voortgezet onderwijs.

De kosten voor de avond zijn 75,00 euro per persoon plus inbreng van een veilingstuk. Wilt u ook aanwezig zijn tijdens deze avond dan kunt u zich opgeven bij Arnold van Anraad, zijn e-mail adres is: Joke-arnold@vananraad.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk