De Beursvloer haalt maar liefst 403.448 euro op aan diensten

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, heeft afgelopen donderdag 29 november voor de 10e keer een Beursvloer georganiseerd. Deze keer in het Theater- en Kunstencentrum De KOM in de binnenstad van Nieuwegein. De opening werd verricht door wethouder Hans Adriani. Onze videograaf Jos van Vogelpoel was aanwezig om verslag te doen en bovenstaande videoreportage te maken.

Tijdens de Beursvloer zijn gisteren mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er dit jaar 80 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van maar liefst 403.448,- euro!

Voorbeeld van een match
Wijknetwerk Fokkesteeg was één van de partijen die aanwezig was op de Beursvloer in Nieuwegein. Voorzitter Ed de Boer en secretaris Hanny Plomp-van Rheenen waren namens het wijknetwerk aanwezig en zeer succesvol. Er werden maar liefst drie mooie matches gemaakt.

Scherrenberg B.V. zal de komende periode een gedeeltelijke reconstructie van de buitenruimte maken bij de (wijk)huiskamer in Fokkesteeg. De gemeente Nieuwegein, in de persoon van wethouder Hans Adriani, gaat zich inzetten om 10 uur als ambassadeur op te treden voor het proces Fokkesteeg tegen eenzaamheid & voor ontmoetingen. MVG Energy Solutions zal de verlichting verzorgen tegen de buitenmuur bij de (wijk)huiskamer in Fokkesteeg.

Foto: Hanny Plomp-van Rheenen met ondernemer Tim van Wilsem van MVG Energy Solutions

Als tegenprestatie zal het Wijknetwerk zorgen voor koffie, een glimlach van alle vrijwilligers en naam/sponsor vermelding op de website van het wijknetwerk en desgewenst in de (wijk)huiskamer aan de Hoornseschans.

Tim van Wilsem van MVG Energy Solutions: ‘De Beursvloer geeft mij de mogelijkheid om iets voor de cliënten van maatschappelijke instellingen te kunnen betekenen. Bovendien is de Beursvloer voor mij een plaats waar ik kennis kan maken met gepassioneerde mensen uit mijn directe omgeving.’

Burgemeester Frans Backhuijs sloot de Beursvloer af en ziet uit naar de volgende editie. Backhuijs: ‘Als we weer hoger willen scoren dan ligt de lat wel heel erg hoog. Hij ligt zo hoog dat het misschien makkelijke is om er onderdoor te gaan dan er overheen te gaan. Maar we leggen hem wel zo hoog volgend jaar!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren