Katern

Dames VTV Vreeswijk winnen thuisduel

Afgelopen zondag speelden de tafeltennisdames van VTV Vreeswijk in hun eigen sporthal hun tweede wedstrijd in de eredivisie. Na de pijnlijke 6-0 nederlaag tegen het zeer versterkte Heerlen moesten de dames aantreden tegen een debutant, de dames van Vriendenschaar.

Sanne de Hoop won de eerste wedstrijd met 3-0 van Romy Gielings, vervolgens won ook Jacintha de Hoop haar wedstrijd tegen Marion van Leeuwen met 3-0. De laatste wedstrijd voor de pauze won Li Dong ook in 3 games. Na de pauze wonnen Sanne , Li en Jacintha ook alle drie hun wedstrijd, waardoor de 6-0 overwinning een feit was. Een mooi resultaat, waardoor de aansluiting bij de top 4 weer is gevonden.

Aanstaande zondag speelt VTV/Jinbu Europe opnieuw thuis aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein Zuid. Dan is het Leidse Scylla de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Scylla heeft al jarenlang haar sporen in de eredivisie verdiend. Tot dusverre hebben verdedigster Marie Depuydt en de aanvalsters Esmee van Marwijk, Kim Hergelink en Isabelle Tegelaar de wedstrijden gespeeld. International Kim Vermaas doet deze week mee met de Europeesche kampioenschappen in Alicante. VTV kan voor deze wedstrijd kiezen uit Dong Li, Sanne de Hoop, Emine Ernst, Jacintha de Hoop en Vera van Boheemen.

De dames van VTV

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren