Dagactiviteiten voor Ouderen met Geheugenproblematiek

Voor ouderen met geheugenproblematiek en lichte dementie kan het belangrijk zijn om dagactiviteiten dichtbij huis te hebben. MOvactor gaat in samenwerking met Stichting Geynwijs en het Steunpunt Mantelzorg (Vitras) Dagactiviteiten realiseren voor ouderen met geheugenproblematiek en lichte dementie. Daarom organiseren zij met elkaar een bijeenkomst voor de mantelzorgers van ouderen die daarmee te maken hebben. De bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 27 augustus van 10.00 tot 11.30 in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37.

Tijdens deze bijeenkomst gaan de organisaties met de mantelzorgers in gesprek over dagactiviteiten en ontmoeting in de wijk. Het uiteindelijke doel van deze bijeenkomst is om samen met mantelzorgers en ouderen met geheugenproblematiek en lichte dementie passende dagactiviteiten in de wijk te realiseren.

Het aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met donderdag 20 augustus door te bellen naar: 030-2129305 of te mailen naar Activiteiten@MOvactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren