Katern

Cursussen en Trainingen Vrijwilligersacademie

Goede teksten schrijven voor websites en persberichten; Veiligheidsbeleid “In Veilige Handen” in verband met de verstrekking van de gratis VOG), Social Media met o.a. Dropbox, You tube, Instagram, Datumplanner) en hoe deze tools in te zetten zijn voor de organisatie. Dat zijn de trainingen die dit voorjaar worden georganiseerd door de Vrijwilligersacademie Lekstroom.

Het zijn cursussen en training voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers werken, als ondersteuning voor de organisaties.

Ook een drietal Kenniscafe’s maken onderdeel uit van het aanbod. Dit zijn netwerkbijeenkomsten waar rondom een thema ervaringen uitgewisseld kunnen worden. De onderwerpen zijn: ‘Goed vrijwilligersbeleid hoe kan dat helpen’ ‘Bezuinigingen en dan..’ ‘Hoe komen we aan bestuurders, een plan….’ De kosten voor deelname zijn laag vanwege een budget van de gemeente Nieuwegein. Voor meer informatie en aanmelding kijk op de website van Steunpuntvrijwilligerswerk-Nieuwegein of e-mail naar: steunpunt@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren