Cursus iPad en Samsung tablet voor senioren

Voor menige 55-plusser valt het niet mee om bij te blijven met de technologische ontwikkelingen en zeker die op het gebied van iPads, tablets en mobiele telefoons. In samenwerking met verschillende Buurtpleinen in Nieuwegein organiseert de KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen cursussen voor senioren. Bent u 55-jaar of ouder, heeft een beetje ervaring met uw apparaat, maar wilt u graag meer weten? Dan is deze cursus iets voor u!

Gedurende vier opeenvolgende dinsdagen wordt tussen 10.00 uur en 12.30 uur les gegeven. Er wordt vanuit gegaan dat iedere deelnemer alle vier de bijeenkomsten zal bijwonen. Zij dienen een borg van 10 euro te betalen. Na de vierde bijeenkomst krijgen ze die weer terug. Er wordt begonnen met 15 deelnemers per cursus. De inschrijving is op volgorde van aanmelding. Is die vol, dan komt u op een wachtlijst.

Tijdens de cursus wordt u geholpen met het omgaan van uw eigen apparaat en leert u ook de diverse mogelijkheden die het apparaat heeft. De eerste serie lessen zullen plaatsvinden op Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein Zuid (nabij winkelcentrum Hoog Zandveld). De data zijn: dinsdag 4, 11, 18 en 15 oktober 2022 van 10.00 uur tot 12:30 uur.

Cursus iPad iOS Apple en Samsung Android tablet
Tijdens deze tweede serie lessen krijgen de deelnemers les in de mogelijkheden die het internet biedt, zoals zoeken op internet, e-mailen, je foto’s beheren en natuurlijk meer over veiligheid. Deze tweede serie lessen worden gegeven in Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 in Nieuwegein (nabij winkelcentrum Muntplein). De data zijn dinsdag 22 en 29 november en dinsdag 6 en 13 december 2022 van 10.00 uur tot 12.30 uur.

Aanmelden
Wil je meedoen met de cursus meld je dan aan bij Corrie Poirters (030-60 140 20) of Angela Kok (030-606 39 65)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk