Cursisten Niny Zitman exposeren in het KCN

In het weekeinde van 11 en 12 april 2014 exposeren achttien cursisten van de Nieuwegeinse beeldend kunstenaar Niny Zitman in het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Beide dagen is de galerie aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

De exposanten volgen de cursus ‘Oriëntatie tekenen en schilderen’ in het ‘Buurtplein De Doorslag.’ Ze tonen een gevarieerd aanbod van schilderijen in allerlei teken- en schildertechnieken. De onderwerpen zijn zelf gekozen.

Na een oriëntatie in materialen als houtskool, softpastel en oliekrijt, (kleur)potlood, aquarel, acrylverf en gouache, zoekt ieder een eigen weg in tekenen en schilderen. Op deze manier ontwikkelt elke cursist een stijl, waarin hij of zij zich het beste kan vinden. Zo werken zij dan ook met erg veel plezier en enthousiasme.

De deelnemende cursisten zijn: Ankie Keus, Anneke den Hamer, Bernadette van Rossum, Carry Huender, Corrie van Mourik, Francien Ket, Gerard van Mourik, Henk van der Weijden, Ineke Schuwer, Jane Nicolaas, Joke Hartog, Leon Fonville, Marianne Greven, Marianne de Heus, Marlies Valkenburg, Petra Stekelenburg, Ria van Noort en Wil Klarenbeek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren