Cursisten expositie in het KCN

Op 19, 20 en 21 april exposeren de cursisten van Niny Zitman van buurtplein ‘de BRINK’ in het Kunstenaarscentrum Nieuwegein (KCN). De cursisten tonen een gevarieerd aanbod van schilderijen in allerlei teken- en schildertechnieken. Na een oriëntatie in materialen als houtskool, soft-pastel en oliekrijt, (kleur) potlood, aquarel, acrylverf en gouache, zoekt ieder naar eigen keuze een weg in het tekenen en schilderen.

De onderwerpen zijn zelf gekozen of naar thema. Elke cursist ontwikkelt op deze manier een stijl waarin hij /zij zich het best kan vinden. Het uitgangspunt van deze expositie is één zelf gekozen onderwerp in allerlei technieken uitvoeren.

De deelnemende cursisten zijn: Carry Huender, Ciska de Groot, Corrie Habers, Corrie van Mourik, Ellij de Haaij, Francien Ket, Gaby van Oosterhout, Gerard van Mourik, Gerry van Noordenne, Hans van Oosterhout, Henk v.d. Weijden, Jane Nicolaas, Joke Hartog, Leon Fonville, Ria Briede, Rina Kalter, Suzan v.d. Weijden en Syta van Hensbergen.

De opening van deze expositie is vrijdag 19 april 19.00 uur door de nieuwe voorzitter van het KCN, Henk Satijn. De KCN-Galerie aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas, is zaterdag 20 en zondag 21 april van 14.00 uur tot 17.00 uur geopend en gratis toegankelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk