Cultuursector in actie, ook in Nieuwegein!

Woensdagavond 19 januari van 20.00 – 23.00 uur is het Actie-Avond voor de culturele sector bij Cultuurcentrum De Partner aan de Nedereindseweg 401 A. Nu de sector nog altijd dicht moet blijven, openen meerdere theaters die dag hun deuren. De initiatiefnemers van de ludieke landelijke actie ‘Kapsalon Theater’ zijn acteur Diederik Ebbinge en cabaretière Sanne Wallis de Vries.

Ebbinge en Wallis de Vries willen hiermee duidelijk maken dat het water hen aan de lippen staat, door het ontbreken van een heldere visie en gebrek aan perspectief. ‘De Partner vindt ook dat het zo niet langer kan en ondersteunt deze actie van harte. Op haar eigen wijze: Er wordt woensdag een Repetite-Estafette gehouden. Repetities mogen namelijk weer’ aldus Rita Vermeulen van De Partner in een verklaring.

Diverse bands en artiesten komen repeteren in de grote zaal. Ook als je geen muzikant bent, ben je van harte welkom. Je kunt dan deelnemen aan een dansrepetitie, m.m.v. een professionele dansleraar. De volgende artiesten komen repeteren: band The Funky Blue Bastards (blues/rock), duo Alex en Leontien, sopraan Esther Putter, band Rusty Remains, band The Gemstones en zanger/entertainer Lou Prince.

Heb jij hart voor cultuur? Kom woensdagavond naar de Partner aan de Nedereindseweg 401 A in Nieuwegein. Het Cultuurcentrum wil open! De repetitieavond is gratis en duurt van 20.00 uur tot 23.00 uur. Aanmelden gewenst via de website van Cultureelcentrum De Partner.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren