Cultuurfonds Utrecht steunt cultuur en natuur in Nieuwegein met € 10.500

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht heeft in het tweede kwartaal van 2021 52 projecten met een financiële bijdrage gesteund. In totaal is € 178.750 toegewezen aan cultuur en natuur in de provincie Utrecht. In Nieuwegein kregen drie initiatieven voor totaal € 10.500 een bijdrage. Het is elk kwartaal mogelijk om een aanvraag voor een financiële bijdrage aan een project te doen. De criteria waar een aanvraag aan moet voldoen, zijn te vinden op de website van het Cultuurfonds.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft in elke provincie een afdeling. Zij behandelen en beoordelen de aanvragen van projecten met een overwegend provinciaal belang. Elke afdeling heeft een eigen bestuur dat zelfstandig beslist over de financiële bijdragen aan projecten.

Geld voor Nieuwegeinse initiatieven
Stichting Nieuwegein Fonds: concert Night of the Proms Rijnhuizen: € 1.500
Stichting Geinbeat: Muziekfestival Geinbeat: € 3.000
Theater De Kom: Geina, de buurtsoap: € 6.000

Over het Prins Bernard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij onze bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat doen we met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de BankGiro Loterij, de Nederlandse Loterij en van al onze donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht is een van de twaalf provinciale afdelingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren