Katern

Creatieve sfeer op zomers Hobbyfestival

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni aanstaande wordt in de ‘Homebox’ in Nieuwegein voor de 1e keer het Hobbyfestival gehouden. De standhouders vullen ruim 100 marktkramen met nieuwe producten en benodigdheden voor de diverse hobby’s.

Veel hobby’s worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby te vernieuwen of te verbeteren. Uiteraard komen er ook elke keer nieuwe hobby’s bij die nog nooit aan het publiek getoond zijn. Het Hobbyfestival in Nieuwegein is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een ‘kenner.’

Op het Hobbyfestival in de Homeboxx zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, sieraden maken, scrapbooken, stempelen, ponsen, cricut, decopatch, borduren, breien en haken, etc.. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops. Eemspoor is aanwezig met een grote verkoopkraam met modelbouwtreinen en scenery.
Er is ook een nostalgisch poppen(huizen)- en berenpleintje met stands voor de poppen(huizen)- en berenliefhebber (nieuw & antiek). U kunt het totale programma bekijken op de website van de organisatie.

Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.30 – 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon van euro 1,- is hier te downloaden), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide). De eerste 1500 bezoekers krijgen het boek ‘Klei-Bloemen voor elk jaargetijde’ gratis bij de entree.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren