Coronabesmetting bij vijf verpleegkundigen St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Vijf verpleegkundigen in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein zijn positief getest op het Coronavirus. Het zijn medewerkers van de afdeling vaatchirurgie, laat een woordvoerder aan onze redactie weten. Uit voorzorg is er een opnamestop ingesteld voor de afdeling en alle medewerkers en patiënten van de afdeling vaatchirurgie worden getest.

Voor zover bekend hebben de verpleegkundigen niet gewerkt toen ze klachten hadden, aldus het ziekenhuis in Nieuwegein. De betrokken medewerkers zitten nu thuis in quarantaine en alle procedures, zoals het bron- en contactonderzoek door de GGD, zijn in gang gezet.

Sinds vrijdag 18 september worden de andere aanwezigen op de bewuste afdeling getest. De eerste uitslagen daarvan zijn al binnen, maar dat heeft nog niet tot de ontdekking van nieuwe Coronagevallen geleid. Verder heeft het ziekenhuis extra hygiënemaatregelen ingesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren