Katern

Corona Proof Vakantie in Nederland

Na een lange, maar echt lange, winter, kunnen we in Nederland eindelijk weer van het zonnetje genieten. Je hebt de neiging om meteen een vliegtuig in te stappen, en regelrecht naar Spanje, Griekenland, Ibiza, of waar dan ook naar toe te gaan. Helaas is de pandemie nog niet voorbij en is internationaal reizen nog steeds niet verantwoord, maar gelukkig kan je in Nederland ook een hele leuke (en veilige) zomer doorbrengen. Vraag je je af hoe dat kan? Riemen vast, en reis door de wereld van creativiteit!

Je kan beginnen met een stijlvol roadtrip. Hoe maak je een roadtrip stijlvol? Personaliseer je auto zodat je echt opvalt en iedereen jou zou herinneren. Dit doe je door gepersonaliseerde stickers op je auto te plakken, deze stickers zijn heel eenvoudig te maken bij Camaloon.nl. Laat zien dat jouw familie er voor gekozen heeft om veilig met corona om te gaan, of als je met vrienden van een vereniging reist, laat zien dat je trots bent op je vereniging, en personaliseer een autosticker met een logo of motief naar keuze. Deze stickers kunnen ook gebruikt worden als er een nieuwe chauffeur achter het stuur zit, daarbij kun je er voor waarschuwen en zorgen dat andere chauffeurs wat geduldig zijn.

Je bent aangekomen op strand, kamp, een meer, of waar je maar ook gekozen hebt. Nu wil je ook stijlvol zijn en opvallen op je bestemming, of je wil je medewerkers of klanten wat schenken na zo’n moeilijke jaar. Dit kun je doen door diverse artikelen te personaliseren. Heb je zin in sport? Dan kun je bij Camaloon ballen personaliseren, voor volleybal en voetbal. Als je geen fan van ballen bent, kun je ook frisbees personaliseren of een yogamat. Vergeet dan niet om ook een team T-shirt te personaliseren. Als je echt niet aan sport hoeft te denken, en alleen maar wil relaxen, kun je ook zwembanden, strandkussens, of handfans personaliseren.

Speelgoed en sportartikelen zijn voor kinderen altijd leuk! Maar als ze op kamp gaan, is de kans groot dat de kamp zelf daarvoor zorgt. Waar een kamp niet voor zorgt is dat je kinderen zich herinneren welke tassen van hun zijn, daarom is het nooit mis om je kinderen gepersonaliseerde tassen te geven. Zo hebben ze altijd een tas die ze zeker leuk vinden en kunnen ze die altijd makkelijk terug vinden.

De volwassenen willen natuurlijk ook van hun zomer genieten, en wat kan er nooit missen als Nederlanders op vakantie gaan? Natuurlijk, bier! Hiervoor mag je zeker niks vergeten voor een geslaagde zomer! Dus pak je flesopeners in en neem je koeltas mee zodat de biertjes altijd lekker koud zijn. En neem voor de wijnliefhebbers een wijnkoeler mee!

Zo kun je fijn genieten van een zomer in Nederland. Zo fijn dat je bijna vergeet dat Covid-19 bestaat… maar doe dat niet! Denk er nog wel aan dat we in een pandemie zitten, en dat veiligheid altijd een prioriteit moet zijn. Neem dan genoeg desinfecterende handgel mee, denk aan je mondkapje, en houdt zo veel mogelijk afstand van andere mensen.

Wees niet alleen corona bewust, maar ook milieubewust! Gebruik zo veel mogelijk herbruikbare producten, dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar je laat alles ook schoon achter voor andere mensen die ook van hun zomer willen genieten. Tegenwoordig zijn heel veel producten herbruikbaar, en personaliseerbaar! Personaliseer dus je zomer artikelen bij Camaloon, de mogelijkheden zijn oneindig, denk aan sportartikelen, drinkwaren, tassen, en natuurlijk, mondkapjes! Zo geniet je van je zomer in Nederland, en ben je corona bewust en milieubewust!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren