Community Art in Fokkesteeg vandaag gestart

Na alle voorbereidingen van kunstenares Carin Sleurink uit Nieuwegein is vanmorgen aan de Rapenburgerschans een begin gemaakt van de Community Art in Fokkesteeg! Samen met de leerlingen van basisschool De Schouw werden de eerste vlakken van de polygoontekening van ‘Annabel’ ingevuld. Onze videograaf Jos van Vogelpoel was aanwezig en maakte bovenstaand videoverslag.

De afgelopen weken zette Carin de eerste hulplijnen op de muur aan de zijkant van de Albert Heijn. Nu is het de beurt aan de 30 vrijwilligers uit de buurt die Carin tijdens haar buurtcampings heeft verzameld. Zij gaan alle vakjes kleur geven zodat het echte ‘community art’ wordt.

Tijdens de start van de Community Art in Fokkesteeg was ook de ambassadeur van de kidsclub van het wijknetwerk aanwezig. Fay was vrij van school om te helpen met de muurschildering. Zij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om flyers uit delen voor de bingo die vrijdagavond plaatsvind en Carin geholpen met opruimen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren