College leest voor op Nationale Voorleesdagen

Ook dit jaar leest het college van burgemeester en wethouders voor tijdens de Nationale Voorleesdagen. Burgemeester Frans Backhuijs en de vier wethouders lezen niet alleen voor op het basisonderwijs, maar ook in een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal. De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari 2014. De collegeleden van Nieuwegein lezen allen voor op woensdag 22 januari. In de bijlage ziet u wie waar en wanneer voorleest.

De Nationale Voorleesdagen zijn bedoeld om het belang van het (voor)lezen van verhalen onder de aandacht te brengen. Deze campagne richt zich op kinderen in leeftijd van 0-6 jaar die zelf nog niet kunnen lezen. Voorlezen is belangrijk in de ontwikkeling van kinderen. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt kinderen plezier. Het college van b&w levert hier met de voorleessessies graag een bijdrage aan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren