College kiest, de gemeenteraad ook?

Het college heeft de plannen voor de bezuinigingen uitgebracht onder de titel “Nieuwegein Kiest!”. Een forse lijst met nieuwe investeringen en bezuinigingen voor de toekomst van Nieuwegein.

Er moeten echt keuzes worden gemaakt om de huishoudknip van Nieuwegein op orde te houden.

De voorstellen sijpelen inmiddels Nieuwegein in en wij hebben als PvdA-fractie inmiddels een forse stroom bezoekers gehad, die opmeringen hebben over de bezuinigingen. En dat is nog niet voorbij. De voorpagina van PEN meldt inmiddels een heuse betoging in Nieuwegein (Van Merwestein naar ons plaatselijke Museumplein) en ook op straat verschijnen inmiddels protest-uitingen (zie foto).

Of het college de juiste keuzen heeft gemaakt moet blijken. De Partij van de Arbeid denkt dat andere keuzen mogelijk zijn en zal binnenkort haar ideeën presenteren. Eerst maar eens horen hoe de inwoners van Nieuwegein aankijken tegen de voorstellen. Zij kunnen donderdag en vrijdag hun zegje doen in de raadscommissie. Ook ik ben natuurlijk nieuwsgierig naar uw mening: die kunt u mij mailen.

En gegarandeerd: U krijgt een reactie van mij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren