Clip van de week: ‘De belofte van City, het nieuwe leefritme van de stad’

Tijdens zijn omzwervingen door en om Nieuwegein heeft de Nieuwegeiner Arend Bloemink (1946) vrijwel altijd zijn camera bij zich. Zijn camera is als het ware een verlengstuk van zijn ogen. Maar zijn ogen zijn ook vaak gericht op het wereldwijde internet en daar komt hij zo nu en dan ook iets tegen dat hem verwonderd. Dat is vandaag de ‘clip van de week’ geworden die u hierboven ziet.

Arend: ‘City is een binnenstad die vernieuwt en die zich aanpast aan de wensen en behoeftes van nu en morgen. Zodat de Nieuwegeiners die er nu wonen zich thuis blijven voelen tijdens de vernieuwing. En City interessant is voor woningzoekenden. In alles wat we doen, in elke ontwikkeling die we oppakken, nemen we het leefritme van de bewoner als uitgangspunt voor het leefritme van morgen. Vandaar de belofte: City, het nieuwe leefritme van de stad. Het nieuwe leefritme van de stad, dat klinkt, dat klopt, want wij maken dat!’

Zie je ook iets leuks of bijzonders in Nieuwegein? Maak een fotootje en stuur ‘m aan redactie@pen.nl. Zorgen wij er voor dat iedereen kan meegenieten!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk