Cityplaza thuisbasis voor Geinbeat

Op zaterdag 25 juni staat winkelgebied Cityplaza in Nieuwegein geheel in het teken van muziek. Tijdens de 22e editie van het Geinbeat Festival komt elke muziekliefhebber wel aan zijn trekken. U kunt u op verschillende locaties van muziek genieten, van Hollandse hits tot rockmuziek. Op het stadsbalkon treden van 13.00 tot 23.00 onder meer de bands Birth of Joy, Indian Askin, Mandrake’s Monster en The Black Cult op.

Tijdens het gratis toegankelijke Geinbeat is traditiegetrouw veel rockmuziek te horen. Dit jaar besteedt het festival ook aandacht aan andere muziek, op vier locaties van 12.00 tot 17.00 uur. Zo kunt u bij het tramstation luisteren naar Hollandse hits, staat het Middenplein in het teken van muziek uit de jaren ’80 en ’90 en kan er op de Markt gedanst worden op hits uit de top 40. Wilt u liever genieten van meer rustige muziek? In de Kuil, bij de Jumbo, draait de DJ loungemuziek. Geinbeat geeft ook lokale talenten de ruimte. Zowel de winnaar van De Kleine Prijs van Nieuwegein, Filthy Felons, als de winnaar van de Utrecht Popprijs, Duke John, geven een optreden. Net als vorig jaar krijgen de aanstormende talenten van de Herman Brood Academie de kans om zich te presenteren op een eigen podium. Verzamelaars van vinyl kunnen terecht in theater/ kunstencentrum DE KOM, waar van 13.00 tot 18.00 een platenbeurs plaats vindt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren