Cityplaza Nieuwegein opent service concept ‘CityMeets’

Op Boogstede 2-12 heeft Cityplaza een ruimte ingericht met vergader – en flexwerk oplossingen. ‘CityMeets’ is een unieke vergader – en flexwerk locatie gelegen in de binnenstad van Nieuwegein in het winkelcentrum van Cityplaza. Het bestaat uit zeven aparte ruimtes met een eigen unieke uitstraling. Naast deze zeven vergaderruimtes zijn er flexwerkplekken die je per uur kunt huren. Kijk hier voor de brochure.

‘CityMeets’ is opgezet in samenwerking met de sociale onderneming Stichting De Ruilfabriek. De medewerkers van ‘CityMeets’ zijn onderdeel van De Ruilfabriek. Zij geven mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een plek middels een begeleidingstraject.

Voor sociale organisaties en stichtingen hanteert CityMeets een speciaal (sociaal) tarief. Hiervoor kan je voor het boeken de kortingscode aanvragen door je bedrijfsgegevens te mailen naar citymeetsnl@gmail.com.

‘CityMeets’ is een concept dat is ontwikkeld binnen de Full Service Center strategie van Wereldhave (de eigenaar van het winkelcentrum), waarbij boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen, ondersteund door slimme concepten én services. Kijk hier voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren