Video: Sinterklaas gearriveerd in Nieuwegein

Zaterdagmiddag 18 november is Sinterklaas aangekomen met zijn pakjesboot ‘Ora et Labora’ in Vreeswijk. Duizenden kinderen stonden te wachten om een blik op te vangen van de Goedheiligman. Nadat hij in het Friese Dokkum welkom werd geheten wist hij niet hoe snel hij naar Nieuwegein moest gaan. De Sint liet onze redactie weten dat het altijd fijn thuiskomen is in Nieuwegein en dat de kinderen in hier een speciaal plekje hebben in zijn hart.

Onze reporters Frans Evers en Jos van Vogelpoel waren twee weken geleden al uitgenodigd door Sinterklaas om hem welkom te heten en te mogen ontvangen in de Oude Sluis in Vreeswijk. De Sint wilde onze reporters niet laten weten waar hij de komende dagen slaapt en dat vonden onze reporters niet leuk! Er bestaat een vermoeden dat dat ergens op Cityplaza is. Wij gaan op onderzoek uit en weet u waar het is en heeft u mooie foto’s van Sinterklaas, stuur deze dan naar onze redactie: redactie@pen.nl en doe er een leuk verhaaltje bij. Dan zetten wij ze in de aankomende krant; De Digitale Nieuwegeiner.

Onze fotograaf Wouter Haring was aanwezig in de binnenstad van Nieuwegein en maakte onderstaande foto’s van de ontvangst van Sinterklaas op Cityplaza.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren