Circusfeestje in Buurtplein Galecop

Stichting Robin Food geeft op dinsdagmiddag 16 augustus aanstaande een bijzondere activiteit! Dan kunnen kinderen van 16.15 uur tot 18.30 uur genieten van een heus circusfeestje! Het belooft een gezellige middag te worden met een grote bingo en andere activiteiten.

Aan eten is ook gedacht! Aansluitend na alle activiteiten worden de hooggeëerde gasten getracteerd op een heerlijke maaltijd. Zo worden er gratis poffertjes, pannenkoeken, pizza en patat gebakken. Vanaf 18.00 uur kunnen alle gasten aanschuiven.

Om deel te nemen aan dit evenement wordt gevraagd je aan te melden. Stuur hiervoor een e-mailtje naar: info@robin-food.nl. Kinderen krijgen na het feestje een leuk presentje mee naar huis. Buurtplein Galecop is gevestigd aan het Thorbeckepark 183 in de wijk Galecop.

Over Stichting Robin Food
Robin Food, een initiatief van Nieuwegeiner Frans Kamps kookt iedere dinsdag een gratis maaltijd voor mensen die het kunnen gebruiken. Een heerlijk driegangenmenu inclusief een verrassend toetje. Dat doet hij samen met enkele vrijwilligers in Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark in Nieuwegein. De ingrediënten worden gesponsord door de Voedselbank in Nieuwegein en giften van betrokken inwoners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk