Djah-ilai (5) en zijn gezin uit Nieuwegein beleefden zaterdag 5 oktober een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen!

Zaterdag 5 oktober stond er voor Djah-ilai (5) en zijn gezin uit Nieuwegein een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing stond deze dag op ze te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Djah-ilai is namelijk langdurig ziek. Dit heeft impact op zijn leven, maar ook op van dat van zijn ouders en zijn zus Jeshraela (7) en broertjes Djahêl (5) en Djahire (5). Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld!

Er was naar alle wensen en hobby’s van de gezinsleden geluisterd: zo ging het gezin deze dag onder andere varen met een piratenboot. Hier hebben ze alles geleerd over schatten en hebben ze er zelf ook een gevonden! Ook mochten ze kiezen welke auto ze het mooist vonden, want een ritje in de meest bijzondere sportauto’s stond ook op de planning. Om de dag af te sluiten gingen ze op bezoek bij het politiebureau, maar wat bleekt? De boef was ontsnapt! Ze moesten hard achter hem aan rennen om hem te kunnen pakken, maar gelukkig lukte het de jongens heel snel! Wat een spannende dag! Niks was te gek en het was één groot feest waar het gezin nog lange tijd over kan napraten.

Stichting opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren