CDA kris kras door Nieuwegein voor beste idee

De afgelopen weken ging het CDA kris kras door Nieuwegein op zoek naar het beste idee voor de stad. Met veel inwoners op winkelcentra werden korte gesprekken gevoerd. De genoemde ideeën worden meegenomen bij het schrijven van het CDA-verkiezingsprogramma 2014-2018. “Veel inwoners maken zich zorgen over verrommeling van de openbare ruimte, zoals opschietend onkruid en een overvloed aan verkeersborden.Ook het ontbreken van voldoende hondenpoepbakken bij uitlaatplekken werd genoemd”, aldus CDA’er Gerben Horst, voorzitter van de programmacommissie in Nieuwegein.

Toch werden er naast klachten ook veel positieve dingen over Nieuwegein gezegd. Horst: “Het viel ons op dat veel inwoners eigenlijk heel tevreden zijn over Nieuwegein. Zo werden het woongenot en de vele goede voorzieningen als duidelijke pluspunten genoemd.” Het CDA wil zich ook de volgende raadsperiode inzetten om deze positieve kanten van Nieuwegein te behouden.

Op de vrijwilligersmarkt van 1 juni j.l. heeft het CDA ook aandacht gevraagd voor het Nieuwegeins Jongerenlintje en werden de vrijwilligersorganisaties uitgenodigd om hun jonge vrijwilligers aan te melden voor het Nieuwegeins Jongerenlintje. Dit initiatief van het CDA werd recent door de Nieuwegeinse Gemeenteraad vastgesteld. In de komende weken zal het CDA nog meer inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties benaderen op zoek naar goede ideeën voor Nieuwegein. Ideeën voor het CDA-verkiezingsprogramma 2014-2018 kunnen ook ingezonden worden naar Gerben Horst (gerbenhorst@casema.nl).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren