Buurtzorg Nieuwegein viert 10-jarig bestaan

Buurtzorg Nieuwegein bestaat 10 jaar, en om dit te vieren organiseert Buurtzorg zaterdag 2 november aanstaande een informatie- en productmarkt. Het thema is: ‘Langer thuis wonen.’ De markt vindt plaats in Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13 van 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Tijdens de markt zijn verschillende standhouders aanwezig waaronder het Repair Café met een rollator APK, Movactor, Proxima, KMI Homecare, de Algemene Hulpdienst, Joerns, Ergotherapie en natuurlijk staat Buurtzorg Nieuwegein er ook. Hier kunt u terecht met al uw vragen over zorg en welzijn.

Over Buurtzorg
Goede zorg thuis vereist een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is. De medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.

Door de zorgverlening volledig door hoog opgeleide wijkverpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden in kleine autonome ‘Buurtzorgteams’ in te laten vullen, wordt het oplossend vermogen en de professionaliteit van medewerkers ten volle benut. Deze Buurtzorgteams worden ondersteund door de landelijke organisatie Buurtzorg Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren