Buurtbrabbel in Galecop gaat van start!

Op verzoek van ouders uit Galecop zal er vanaf 26 januari elke donderdagochtend in Galecop een Buurtbrabbel starten. Tijdens de Buurtbrabbel kunnen ouders elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen over het ouderschap en de kinderen (0-4 jaar) kunnen samen spelen of een activiteit doen.

Elke donderdagochtend van 9.30-11.00 uur zijn ouders van harte welkom met hun baby, dreumes of peuter op Buurtplein Galecop aan het Thorbeckepark 183. Volgens jeugdwerker Bernadette is de kracht van de Buurtbrabbel dat ouders daar op een laagdrempelige manier andere Nieuwegeinse ouders leren kennen. Ouders delen ervaringen en tips met elkaar en tegelijkertijd spelen de kinderen met elkaar. ‘Hier leert mijn zoontje met andere kinderen samen spelen.

Loop gezellig binnen samen met je (klein)kind (0-4 jaar) tijdens de Buurtbrabbel, het is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor de data en locaties van de Buurtbrabbels op de website van Movactor de welzijnsorganisatie ván Nieuwegein.

Over Movactor
Movactor moedigt kinderen, jongeren en volwassenen aan om vanuit hun talent bij te dragen aan de samenleving. De organisatie ondersteunt de inwoners van Nieuwegein als dat nodig is! In het maken van keuzes, het leggen van contacten en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Een betekenisvol leven vindt Movactor erg belangrijk. Daarom investeert Movactor met al hun activiteiten maximaal in de kracht van inwoners. de buurtverbinders hebben veel kennis en ervaring in huis en met hun grote netwerk van inwoners en organisaties werken zij actief samen. Zo bouwen zij met elkaar aan een sterke en veerkrachtige samenleving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk