Buurt-Foodfestival in de Gaardes

In samenwerking met ‘Buurtkeukens’ wordt er op zaterdag 4 juli vanaf 17.00 uur door een aantal bewoners van de wijk een leuk buurt-foodfestival gehouden. Dit vindt plaats op het voetbalveldje aan de Mispelgaarde (bij de scholen). Eerder vond al een ‘Buurt-Foodfestival’ aan de Utrechtsestraatweg plaats waar de bewoners genoten van een heerlijke BBQ. Natuurlijk was onze redactie ter plekke voor een videoverslag.

Buurtkeukens zorgt ervoor dat foodtrucks toch nog omzet kunnen draaien in deze periode. Ze hebben software ontwikkeld waarbij je via deze link eten kunt bestellen waardoor iedereen op een bepaalde tijd zijn of haar eten op kan halen, zodat afstand goed behouden kan worden. Daarnaast is het voor de organisatoren  natuurlijk leuk om na zoveel afstand weer even wat meer verbinding te maken in de wijk Batau Zuid.

Per foodtruck kunnen er iedere 5 minuten twee personen een bestelling (voor zichzelf en eventueel anderen) afhalen. Er zijn op zaterdag in totaal vier foodtrucks, via deze link kunnen er vanaf vandaag bestellingen doorgegeven worden.

LET OP!
Eten kan alleen afgehaald worden wanneer er via de link is besteld. Wellicht dat er op de avond zelf bijv nog om 19:15 uur een tijdslot open is, dan kan dit alsnog. Zou je je bestelling zo snel mogelijk kunnen doorgeven deze week, zodat de foodtrucks kunnen zorgen dat er voldoende te eten is voor iedereen! En we tijdig kunnen inschatten dat zij niet voor niets komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren