Burgernetdeelnemer in het zonnetje gezet

Dankzij een alerte burgernetdeelnemer, de heer M. van Noordt, werd een vermiste 49 jarige Nieuwegeiner half september nog diezelfde avond teruggevonden. Burgemeester Frans Backhuijs wilde de heer van Noordt daar graag persoonlijk voor bedanken en nodigde hem uit om op donderdag 10 oktober naar het stadshuis te komen. Ook de wijkchef van Doorslag was daarbij aanwezig.

Op zondag 15 september rond 22.30 uur kreeg de politie de melding dat een man werd vermist. De man was in verwarde toestand van huis weggelopen. Agenten gingen in de omgeving van de Ringfazant naar de man op zoek en een centralist van de meldkamer startte een Burgernetactie. Binnen een kwartier zag Marchel van Noordt de man waar de politie naar op zoek was. Dankzij zijn tip is de man in goede gezondheid naar huis teruggebracht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren