Burgemeester Cor de Vos dwingt Bakhtali

Burgemeester Cor de Vos (PvdA) heeft vandaag een reactie gegeven op de brief die Bakhtali heeft gestuurd waarin zij aangaf niet aan het onderzoek van BING mee te zullen werken. Burgemeester Cor de Vos (klik hier voor de brief):
‘De inhoud van uw brief geeft mij geen aanleiding mijn besluit van vorige week te herzien. De opdracht aan het bureau ligt immers geheel in de lijn van uw verzoek aan mij. Het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten is een gerenommeerd en strikt onafhankelijk bureau, dat zich op geen enkele wijze laat beïnvloeden door wie dan ook.”Ik zou u dan ook ten sterkste willen adviseren om aan het onderzoek mee te doen. In uw gesprek met het bureau kunt u ongetwijfeld uw kant van de zaak geheel toelichten.’ Klik hier voor de brief die Bakhtali op 15 november aan de burgemeester heeft gestuurd. Eerder kregen wij ook deze brief van Bakhtali. Wij gaan eens snuffelen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren