Breien met de Ruilfabriek: ‘Een bijzondere sjaal met liefde’

Het nieuwe project ‘Breien met de Ruilfabriek’ van Stichting De Ruilfabriek is tot stand gekomen in samenwerking met het Postcode Loterij Buurtfonds. Met deze campagne willen zij samen met buurtgenoten anderen helpen om de koudere dagen door te komen.

Hoge energieprijzen zorgen ervoor dat veel mensen in de problemen komen. De Ruilfabriek wil door de steun van het Postcode Loterij Buurtfonds samen met buurtgenoten sjaals gaan breien die de medemens warmte kan bieden.

Hoe het werkt?
Haal de gratis wol op in De Ruilfabriek Conceptstore op Cityplaza Nieuwegein en brei of haak een sjaal met liefde. Zodra de sjaal af is kan deze weer worden ingeleverd en zorgen de vrijwilligers ervoor dat de sjaal bij iemand terecht komt die wel wat extra warmte verdient.

Meehelpen
Help je mee om zoveel mogelijk sjaals te maken voor alle lieve buurtgenoten? De Ruilfabriek Conceptstore is gelegen op Cityplaza Nieuwegein bovenaan de roltrappen op het middenplein.

Over Stichting De Ruilfabriek
Stichting De Ruilfabriek is een goede doelen organisatie die gelooft en werkt vanuit de RUIL economie. Ilja Jansen: ‘Wij hebben een prachtige locatie waar wij werken met vrijwilligers met èn zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn een erkend leerbedrijf en houden ervan om mensen te helpen met dat extra stapje om terug de maatschappij in te komen. Wij helpen (jonge) startende ondernemers om te starten met ondernemen en ze daarbij te begeleiden.’

‘In het hart van winkelcentrum Cityplaza is onze prachtige winkel van meer dan 400 m2 gelegen op een A locatie. Meer dan 70 unieke ondernemers nemen je mee in de wereld van hun prachtige producten in diverse prijsklassen. Omdat wij met vele vrijwilligers werken is het kadootje die je koopt in de winkel een heel bijzonder kadootje. We RUILEN daarmee dubbel geluk!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk