Wethouder John van Engelen opent beweeglinten op beweegplein Batau

Op zaterdag 9 september 2023 opent sportwethouder John van Engelen de zogeheten beweeglinten op beweegplein Batau in Nieuwegein. Deze beweeglinten zijn verschillende wandelroutes door de wijken van Nieuwegein waarbij je op een zelfgekozen moment, alleen of samen, en in je eigen tempo in de buitenlucht in beweging kunt komen. Voor extra uitdaging laten de fysiotherapeuten uit Nieuwegein via video’s zien hoe je op verschillende beweegpleinen het hele lichaam kunt trainen om fit te blijven.

Er zijn vijf beweeglinten door diverse wijken in Nieuwegein. Elk beweeglint bestaat uit drie verschillende wandelroutes en oefeningen van een fysiotherapeut op een beweegplein. Deze oefeningen worden aangeboden op drie niveaus. De afstanden van de routes variëren tussen de 3 km en 6 km. Er zijn makkelijke en moeilijkere oefeningen. Je kiest dus zelf welke oefening het beste bij je past. Hierdoor zijn er voor iedereen mogelijkheden om in de buitenlucht in beweging te komen. Ondertussen ontdek je gelijk de mooie plekjes van Nieuwegein.

Op zaterdag 9 september 2023 opent wethouder John van Engelen de Beweeglinten op Beweegplein Batau (naast sporthal De Waterlelie, toegankelijk via de Nedereindseweg). Iedereen is van harte welkom om tussen 14.00 uur en 16.00 uur dit feestelijke moment ye komen vieren. Voor de allerkleinsten is er een springkussen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk