Braderie bij winkelcentrum Galecop

Braderie bij winkelcentrum Galecop

Op zaterdag 19 september a.s. wordt er een gezellige braderie en een kleine rommelmarkt georganiseerd bij winkelcentrum Galecop. Er staan vele leuke kramen met aanbiedingen o.a. sieraden, dekbedden, kleding zowel dames heren, micro ondergoed, deco spullen, zelfgemaakte artikelen, tupperware, beenmode (ook voor diabetici), olijven, tassen, schoenen, sieraden, mineralen, cadeaux artikelen en nog veel meer.

Er zijn 10 kramen beschikbaar voor de kleine rommelmarkt (geen nieuwe artikelen). De kraamhuur voor de rommelmarkt is 30 euro. Een kraam is 4×1 meter met dakje en moet van tevoren worden betaald. Opgeven via de website van de organisatie.

Voor de lekkere trek is Keurslager Wim Kastelein met lekkere etenswaren buiten en met een BBQ. Er zijn broodjes Hamburger, worst en beenham voor 2,50 euro en drie stokjes sate met brood en saus voor 3,00 euro. Bij mooi weer kunnen kinderen springen op een springkussen. Bent u benieuwd wat er allemaal voor leuks staat, kom dan kijken en genieten. De braderie begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Gratis entree. De organisatie is in handen van THIB Braderieën, markten en evenementen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk