Bouwgein opent nieuw pand op zaterdag 25 mei

De bouw van het nieuwe pand van bouwspeeltuin Bouwgein is voorspoedig verlopen. Op zaterdag 25 mei is de feestelijke opening. Van 10.00 tot 16.00 uur is er van alles te doen op het terrein aan de Hoveniersweide in Nieuwegein. De officiële opening wordt om 11.00 uur verricht door burgemeester F.T.J.M. Backhuijs.

Op 25 januari 2010 legt brand het pand van Bouwgein in de as. Het pand is op dat moment nog slechts anderhalf jaar in gebruik, na een grondige renovatie van het totale terrein van Bouwgein in de periode 2006 tot 2009. Het bestuur van Bouwgein besluit een nieuw pand neer te zetten. Deze keer uit stenen en ander minder brandbaar materiaal.

Luc Scheidel: ‘In de afgelopen weken zijn vrijwilligers zijn hard aan de slag geweest om binnen te verven, de vloeren te leggen en het pand in te richten. Nog niet alles is klaar, maar het ziet er al prima uit. Vanaf 13 mei start KMN Kind & Co na ruim 3 jaar onderbreking, weer met de naschoolse opvang op Bouwgein in een fantastisch mooie, nieuwe ruimte.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk