Boomgaert Nieuwegein – start verkoop eind oktober

Midden in de nieuwe woonwijk Rijnhuizen worden 48 twee- en driekamerappartementen gebouwd. Alle appartementen hebben een mooie buitenruimte, er is een lichte binnentuin en het project is centraal gelegen ten opzichte van Utrecht en overige grote steden. Een aantal appartementen vallen onder de NHG-grens wat betekent een rentekorting op de hypotheek. De definitieve koopsommen worden binnenkort bekend gemaakt, maar zullen waarschijnlijk variëren tussen de € 312.500 en € 395.000 v.o.n.

Wonen, werken en genieten van het leven
Op deze locatie lag vroeger een boomgaard. Deze historie komt terug in de naam en op subtiele wijze in de lichte binnentuin, waar de wanden bekleed zijn met frisgroene beplanting. Voor een aantrekkelijk beeld en een aangenaam leefklimaat.

Met het oog op de toekomst en respect voor de natuur
Het dak is voor het grootste deel bedekt met zonnepanelen voor energievoorziening. Ook ligt er deels een sedumdak. Een sedumdak heeft in de zomer een koelend en effect en houdt in de winter warmte vast. Dit sluit aan bij de hoogstaande wijze van isoleren van de appartementen. Verder komen er warmtepompen in het gebouw dat volledig gasloos is.

Bekijk het woningaanbod
De 48 appartementen zijn onderverdeeld in zes verschillende typen. Allemaal met eigen onderscheidende kenmerken. Alle appartementen hebben bijvoorbeeld een eigen buitenruimte. Maar gaat jouw voorkeur uit naar een balkon of een Loggia? Meer details per woningtype vind je in de woningkiezer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk