Boodschappen in huis dankzij AHN-vrijwilligers

Voor sommige inwoners van Nieuwegein wordt het boodschappen doen steeds moeizamer door ziekte, ouderdom en/of een beperking. Ook zijn sommige inwoners dusdanig kwetsbaar dat ze tijdens deze lockdown niet graag meer zelf boodschappen doen of kunnen doen. In al deze gevallen staan vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) voor u klaar om de boodschappen in huis te halen.

Sinds 1974 is de AHN actief in Nieuwegein en op dit moment kent de AHN 140 vaste en gescreende vrijwilligers. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel bij hulpvragers. Ook voor andere vormen van dienstverlening en/of ondersteuning door vrijwilligers kunt u de AHN bellen.

Mocht u dus hulp nodig hebben met boodschappen doen of anderszins, schroom dan niet om de AHN te bellen. Dat kan iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur via het telefoonnummer: 030- 60 67 409. Voor meer informatie zie de website van de Algemene Hulpdienst in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!