Bloemen op plek van omgekomen motorrijder

e motorrijder die gisteren om het leven kwam bij een ongeluk op de kruising tussen de Structuurbaan en de Ampèrebaan in Nieuwegein was een 23-jarige man uit Bilthoven. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Vrienden hebben bloemen gelegd bij de plek van het ongeluk, waar hij gisteren frontaal in botsing kwam met een personenauto.

De ravage was gisterochtend rond 09.00 uur groot. Onder meer een traumahelikopter en meerdere ambulances kwamen ter plaatse, maar zij konden niets meer voor de motorrijder doen. Aanvankelijk kon de politie nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer.

Actie ter nagedachtenis
Vrienden van het slachtoffer hebben bloemen en sjaals van FC Utrecht neergelegd op de plek van het ongeluk. DE overleden man was als supporter vaak te vinden op de Bunnikside in de Galgenwaard, waar de harde kern zit.

Op Social Media stromen veel condoleances binnen en wordt opgeroepen zondag in de wedstrijd tegen Feyenoord een actie te houden ter nagedachtenis aan Reaven, zoals de overleden man heet. Of dat ook gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.

Over het ongeluk zelf is nog veel onduidelijk. De politie onderzoekt nog hoe de motor en de auto op elkaar konden botsen.

Foto: FCUFAN

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk