Weer een motorrijder verongelukt in Nieuwegein

Bij een ongeluk in Nieuwegein is vanochtend een motorrijder overleden. De motor botste hard op een tegemoetkomende auto. Wat de aanleiding van het ongeluk was, is nog niet bekend. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek nog loopt. Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen. Afgelopen week kwam ook een motorrijder om het leven in Nieuwegein. Dat was op de afrit van de A2 bij Nieuwegein.

De hulpdiensten rukten rond 09.00 uur massaal uit naar de kruising tussen de Structuurbaan en de Ampèrebaan. Onder meer een traumahelikopter en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Om de privacy van het slachtoffer te beschermen werden schermen rondom de plek van het ongeluk geplaatst en de bestuurder van de auto is opgevangen bij een bedrijf in de buurt waar hij is geholpen door de ambulancedienst. Hoe die persoon eraan toe is, is niet bekend. Wel is op foto’s te zien dat de auto flink beschadigd is.

Er wordt nog onderzocht hoe de motor en de auto op elkaar konden botsen. De politie laat weten dat getuigen die hulp nodig hebben, contact op kunnen nemen met Slachtofferhulp.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk