Bloemen en een cheque van 250 euro voor Nieuwegeinse dierenhulpverlener

De 38-jarige Marina Kompier uit Nieuwegein is woensdag 20 mei jl, tijdens de ‘Dag van de Hulpverlener’ in het zonnetje gezet. Zij werd, net zoals enkele andere dierenvrienden, uitgeroepen tot Dierenhulpverlener van het Jaar 2020. Marina is dagelijks actief als vrijwilliger bij de vogelopvang Rotsoord in Utrecht. Eind verleden jaar werd deze opvang gesloten en zette Marina zich volledig in om te zorgen voor de vogels en de opvang die zwaarverwaarloosd was. Inmiddels is de dierenopvang in Utrecht weer open in Utrecht en wordt er hard geklust om de opvang weer netjes te maken.

Iedere derde woensdag in mei zet de stichting Dierenlot mensen in de schijnwerpers die, betaald of vrijwillig, elke dag weer fantastisch werk doen voor de dieren in nood. ‘Deze mensen verdienen elke dag de spotlights, maar wij vinden het leuk om een aantal van hen op deze speciale dag eens extra in het zonnetje te zetten!’ aldus de stichting Dierenlot die op komt voor verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren.

Naast bloemen kreeg de Nieuwegeinse wat lekkers en een cheque van 250 euro. Dit bedrag is bedoeld voor de vogelopvang. Volgens DierenLot heeft Marina zich hard ingezet voor de vogelopvang, ook tijdens moeilijke omstandigheden. Zo heeft zij tijdens de tijdelijke sluiting in de winter geregeld dat alle vogels die bij de dierenambulance werden gebracht in Soest verzorgd konden worden.

Foto stichting Dierenlot: Marina Kompier krijgt bloemen en de cheque van 250 euro

2 thoughts on “Bloemen en een cheque van 250 euro voor Nieuwegeinse dierenhulpverlener

  1. Bas

    Heel goed dat deze hulpverleners ook (eens) in het zonnetje gezet worden!

  2. Carina

    Helemaal mee eens! Respect en lof voor Marina Kompier en alle andere dierenhulpverleners!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren