Bloedstollende workshop Thrillerschrijven

Een moord, een wapen, een slachtoffer, een geheimzinnige locatie…. Wat zijn goede ingrediënten voor een spannende thriller en hoe bouw je deze in, in een logisch verhaal? Hoe blijven de lezers geboeid?

In de Maand van het Spannende Boek houdt de bibliotheek van Nieuwegein een boeiende workshop Thrillerschrijven op dinsdag 16 juni van 19.30 tot 21.30 uur. De Nieuwegeinse misdaadauteur Els Kerkhoven geeft allerlei tips en trucs. De workshop is gratis. Aanmelden kan via: actie@detweedeverdieping.nu ovv ‘workshop thrillerschrijven’. Ook zonder aanmelding zijn geïnteresseerden op 16 juni welkom.

Wie na de workshop gelijk aan de slag wil met het schrijven van een spannend verhaal, kan zich tijdens de workshop aanmelden als deelnemer aan het Nieuwegeinse Misdaadvervolgverhaal. De bibliotheek publiceert dit in september op de website in de Maand van het Schrijven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren