Katern

Black Gospel Kersconcert

Op zaterdagavond 14 december 2013 geeft het Nieuwegeinse Black Gospel Choir Alive een spetterend kerstconcert. Het concert wordt geleid door dirigente Edith Casteleyn. Alive, dat ondersteund wordt door een energieke live band, zal u uitdagen om niet stil te blijven zitten. Het zal een feest worden voor iedereen! Alive Gospel Choir geeft een concert voor u en iedereen die u wilt laten kennismaken met de boodschap van Kerst!

Black American Gospel Music is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Edith Casteleyn stelt de arrangementen voornamelijk samen vanuit de traditionele ‘spirituals’. Deze worden sinds de tijd van de slavernij van generatie op generatie doorgegeven. Die ‘spirituals’ zijn aangevuld met ritmische invloeden uit de blues- en vroege jazzmuziek. De gospel is vooral bekend door de songs als Oh Happy day en Amen!

Kijk voor meer informatie over dit sfeervolle concert op de website van Alive Black Gospel Choir. Kaarten zijn te bestellen via Ingrid@alivegospel.nl in de voorverkoop à € 10,00 p.p. voor volwassenen (aan de deur € 12,50 euro) en € 7,50 voor kinderen van 2 t/m 12 jaar (beperkt beschikbaar). Het concert vindt plaats in de Bazuin aan de Nedereindseweg 4 te Nieuwegein en begint om 20.00 uur (de deuren zijn open vanaf 19.30 uur).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren