Bibliotheek blijft gesloten t/m 6 april aanstaande

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is bibliotheek De tweede verdieping in ieder geval tot 6 april 2020 gesloten en alle geplande evenementen en activiteiten zijn afgelast. De sluiting geldt ook voor de buurtpleinen.

De bibliotheek houdt zich aan de landelijke richtlijnen van het RIVM en de veiligheidsregio Utrecht en volgt de gegeven adviezen op. Houd www.detweedeverdieping.nu in de gaten voor actuele berichtgeving over de gevolgen van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus voor de bibliotheek.

Het is goed om te weten dat de bezorgdienst voor mensen die onze vestigingen niet goed kunnen bereiken is stopgezet. Er worden tot en met 6 april geen boetes berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen of niet opgehaalde reserveringen die ontstaan zijn door deze sluitingsperiode. Alle boeken die in de periode van 14 maart t/m 1 april ingeleverd moesten worden, zijn verlengd tot 7 april. Onze onlinedienstverlening gaat door, voor zover de omstandigheden dit toelaten en er kunnen wel alvast boeken gereserveerd worden via de website. Deze kunnen opgehaald worden zodra de bibliotheek weer open is.

Op www.jeugdbibliotheek.nl staan luisterboeken en e-books voor kinderen en deze website geeft ook toegang tot Junior Einstein waarmee kinderen kunnen oefenen voor alle vakken van de basisschool!

Als lid van de bibliotheek luisterboeken lenen via www.onlinebibliotheek.nl kon altijd al. Nu veel mensen thuiszitten vanwege het corona-virus en veel openbare gebouwen gesloten zijn, zijn er tijdelijk extra luisterboeken aan die collectie toegevoegd, waarvan ook een aantal gratis voor degenen die geen lid zijn van de bibliotheek. Download de LuisterBiebapp in de App Store of Google Play, registreer en kies uit ruim 3600 luisterboeken.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp die nog niet beantwoord zijn? Dan kunt u mailen naar klantenservice@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk